Sunday, July 5, 2009

Penang oh Penang!

Penghuni Gua : Hairan juga Lim Guan Eng nak minta tolong kerajaan Pusat ( BN ) untuk selesaikan masalah kg Buah Pala, Pulau Pinang. Kerajaan BN kan tak pandai, rasuah, tak pandai rancang projek, ada tangan ghaib, buat projek tak ada masa depan, untuk adik beradik , kepentingan diri, nepotisme, kroni.

2. Apa pulak nak minta tolong BN, Minta tolong le dengan Mahfuz pakar dalam segala bidang. Minta tolong dengan PAS, biar dia selesaikan ikut cara islam. Minta tolong dengan bapak anda kerana dia nampak pandai sangat dalam isu PKFZ tu. Biar dia selesai ikut cara meritokrasi dan Malaysia Malaysian.

3. Minta tolong juga dengan DSAI. Kan dia pakar ekonomi dan pakar dalam segala bidang. Dari pakar dalam perundangn islam, sehingga ekonomi. Margeret Thatcher pernah memberitahu rakyat Malaysia bahawa jika DSAI ini boleh dibeli seperti pemain Liverpol , Britain akan beli beliau kerana pakarnya DSAI ini.

4. Kepada DAP: buat apalah minta tolong BN. DS Najib bukan pandai. Najib tak utamakan rakyat. One Malaysia hanya slogan dan untuk halua telinga.

5. Minta tolonglah pakar dari universiti tu, Pakar Tamil eelam Prof Dr P Ramasamy Tim. Ketua Menteri 2 tu. Diakan Prof dan pakar kaum india dan pejuang Tamil sedunia ( lihat le bolg nya : KLIK )

Pulau Pinang juga kan banyak duit. Banyak kerajaan DAP bawa masuk pelaburan asing. Mana boleh tak ada duit. DAP kan pandai serba serbi . Apa lagi nak cari duit. UMNO dan BN ini semua tidor. DAP dan PR aje yang kerja kuat tolong rakyat di Malaysia.

7. Padan muka. Nak tunjuk pandai sangat. Baru tahu susah memerintah ini. Jika tidak dok asyik menyalahkan orang aje.

Sumber: Penghuni Gua


3 comments:

Dal said...

Maka berkatalah BN yg serba tak pandai ni ....

1) "Kita akan bincangkan berkenaan Kg Buah Pala ni dalam kerangka Unity Talk And Unity Govt antara Umno dan Pas dan selepas Pas Join Umno/BN."

2) "Sementara itu biarlah pemaju itu majukan tanah dia. Kalau kita ganggu kerja pembanguan dan kemajuan nanti DSAI dan LKS marah dan demonstrasi."

3) "Lagipun kalau kita tolong begitu sahaja anak buah hindraf ini, pembangkang dan semua orang akan tuduh kita berkeroni dengan hindraf pula."

Parpu Kari said...

AKU SOKONG KALAU DS NAJIB CAKAP MACAM TU, TAKKAN NAK IKUT TELUNJUK KORANG JE, SAPA PEMBANGKANG NI, JANJI BUKAN MAIN LAGI, KENAPA MAU LARI SEKARANG?

BANGSAT PUNYA FUCKATAN RIOT! KESIAN RAKYAT PULAU PINANG DAPAT KERAJAAN YANG TAKDE TELUR, BANGSAT DAN BACUL, SUKA LARI DARI MASALAH!

AKU LUDAH FUCKATAN RIOT YANG SIAL NI LA! KHHHAAAIIIKKK PPTTUUUIIIIHHH

Junah said...

Salam,

Wahhahaha anwar lg pertumbuhan ekonomi di negeri pakatan pembangkang itu naik, ini naik, auta sekarang mau lepas tgn ma, better balik tongsan ma wahahaha