Tuesday, September 8, 2009

Nizar DAPberg! Khairy Jamaluddin Perasuah, SPRM ada bukti!


Mengapa Khairy Jamaluddin harus di ambil tindakan terhadapnya:

a) Pemilihan yg lalu yg begitu kotor yang mana Khairy & jenteranya menggunakan pelacur china (amoi gebu) pelacur mat saleh perempuan russia, karaoke, hiburan & arak, duit yang melampaul-lampau untuk menjamin kemenangannya.

b) Ketua jenteranya, Ketua Pemuda Wilayah Persekutuan KL yang digandingkan dengan bijak pandai budak tingkat 4 serta konco2nya...hari ni ada di kalangan mereka adalah exco pemuda pusat. Wan Badak, orang kuat Khairy yang hidup sebagai jutawan! terdapat rumah banglo di Putrajaya, berapa 'income' dia?

c) Sungguh sedih sekali banyak perwakilan g2 pemuda pemilihan yang lepas tak tau sapa itu budak tingkat 4 yang dimaksudkan oleh mantan PM Tun Dr. Mahathir ini tidak di ambil kira berapa banyak KP bahagian-bahagian & Naib Ketua Pemuda bahagian yang pening kepala kerana hilang kawalan keatas perwakilan g2 masing-masing kerana ramai perwakilan g2 mereka tewas pada umpan yang disebut diatas tadi.

d) Khairy adalah seorang yang cakap tak serupa bikin punya manusia. Dia kata nak buat 5 teras yg digariskanya! Lihat saf ahli exco pusat lantikan & ketua-ketua pemuda negeri? Berapa orang kalangan mereka dari kalangan orang Mukhriz atau Dr Khir? Tiada. Ini belum diambil kira saf para pegawai-pegawai diperingkat pusat mahupun negeri. Tak payah tengok jauh, apasal pelantikan ajk biro, sekertariat, unit mesti dpat pelepasan atau 'green light' dia?

e) Umumnya diperingkat kepimpinan atasan UMNO terutama PM tahu tentang keputusan siasatan SPRM! Didapati 14 ahli dari kalangan 30 orang yang disiasat didapati bersalah antaranya termasuklah Khairy Jamaluddin sekali. Namun begitu oleh kerana kes ini disiasat dan bukan ditangkap 'red handed', maka kuasa pemutus ada ditangan Perdana Menteri. Bila Perdana Menteri hendak buat keputusan? Harus di ingat perundangan UMNO menetapkan sesiapa calun yang bertanding ada tempoh edah 6 bulan sebelum kemenangannya disahkan sahih atau mutlak. Dlm konteks ini Khairy & konco2nya tempoh mereka matang pada sekitar minggu ke 2 atau ke 3 bulan 9(september). Nanti dah lepas tempoh edah dah lepas, tengokler cam mana kaler, besar kepala & masalah yg dibawaknya.

f) Matlamat utama Khairy si anak omak ini ialah untuk memendekkan sependek mungkin tempoh era Dato Seri Najib, pastu naikler sikitol Dato Seri Anwar. Dikala UMNO huru hara ini muncullah si Khairy jadi hero & pemimpin terunggul. Pecah rekod lagi PM yang termuda dalam sejarah Malaysia.

g) Kami harap Perdana Menteri jangan terpedaya dengan gerakan saikologi/saraf si Khairy & konco2nya bahawa UMNO sedang lemah, mereka memang mahu begitu agar PM takut nak ambik keputusan. Walhal sebenarnya akar umbi & rakyat hilang minat kerana umno tak mahu berubah dan masih membiarkan perasuah berkuasa dalam UMNO! Isunya sapa harus berubah dulu? Perdana Menteri dulukah? Atau rakyat ubahkan kita? Insaflah.

h) Khairy Jamaluddin & konco2nya dah study habis-habisan tentang Perdana Menteri, mereka tahu selama ini Yang Amat berhormat Perdana Menteri adalah seorang 'SAFE PLAYER', jangkaan mereka Perdana Menteri tidak akan berani buat apa-apa pada mereka. Tambahan pulak Tun Lelah masih kuat membela mereka!

f) Tanggungjawab kami sebagai penyampai berita ini sudah kami laksanakan, terserah kepada Perdana Menteri untuk mengambil tidakan selanjutnya!

Dari Blog Anak Omak

1 comments:

Anonymous said...

Ini tak ada bukti bertulis pun. tak kesah la, tapi kalau ada bukti pada SPRM kenapa tak buat laporan polis? Sebab dia UMNO?

Pada orang UMNO yang tak suka Khairy, kami cabar untuk buat laporan.

Ada brani?